Aangesloten Partners

Anne van Lier

PERSOONLIJKE EN TEAMONTWIKKELING BASISONDERWIJS

Naast mijn strategisch partnerschap met Herrmann, heb ik mij gespecialiseerd in het toepassen van WB®T en HBDI® binnen het basisonderwijs. Met WB®T beantwoord ik vraagstukken als: Hoe geef ik Whole Brain® les? Hoe vul ik de formatie het beste in? Hoe verlaag ik werkdruk? Hoe ga ik makkelijker met ‘lastige’ ouders om?

Hecx Business Development

Trainingen, marketingoplossingen en salesmethodieken.

Harrie van Heck wordt gezien als één van de vernieuwers binnen de verkoop- en marketingwereld. Hij heeft in 1998 bewust gekozen om met Whole Brain® Thinking en HBDI® extra waarde toe te voegen aan zijn trainingen, marketingoplossingen en salesmethodieken. Hij heeft diverse Whole Brain® Thinking toepassingen ontwikkeld om A. het rendement van verkoopinspanningen te vergroten, B. structuur te brengen in het managen van sales C. het werken in verkoopteams te optimaliseren, D. innovaties en (nieuwe) producten succesvol te verkopen

Rijnconsult

Organisatieadviesbureau

Rijnconsult is een Organisatieadviesbureau voor pragmatische oplossingen met maatschappelijke impact. Wij gebruiken het Whole Brain Model sinds 1994 als een verhelderend instrument bij vragen over samenwerken. Wij zoomen in op de kracht van de diversiteit die in samenwerking altijd aanwezig is. Wij focussen ons op Samen Werkend Maken. Dit doen wij binnen real estate, onderwijs, zorg, binnenlands bestuur, food en het bedrijfsleven. Zowel nationaal als internationaal.

Wortelboer Trainingen

Senior trainer en coach Leiderschapsontwikkeling

Interpersoonlijk contact, verloopt soms soepel maar vaak ook stroef. Faciliteren in effectieve en soepele interacties in leiderschap, samenwerkingen, persoonlijke groei en stressreductie, daar ligt mijn passie en gedrevenheid. Dit pas ik toen in recruitment, organisaties in de techniek, bibliotheken en bij Internationale corporates. Ik zet HBDI® en WB®T al ruim 15 jaar praktisch en succesvol in om effectiviteit in interacties te vergroten.

Ellen de Winter

BURNOUT (PREVENTIE COACH)

Samen met mijn klanten werk ik aan de mentale veerkracht en het welzijn van werknemers. Zo kan door vroegtijdige signalering een burn-out in veel gevallen worden voorkomen. Door het inzetten van HBDI® en Whole Brain® Thinking kunnen medewerkers met een burn-out binnen enkele weken al re-integreren. Ik heb 25 jaar ervaring in de beauty- en retailbranche.

Ludwig Antonissen

Vitaloog®, Inspirerende spreker, Trainer en Musicus

Breinreizen met als bestemming vitaliteit en bevlogenheid. Whole Brain thinking en HBDI als fundament en vliegplan onder de aanpak van vitaliteit, energiemanagement en ontwikkeling van talenten. Vul je koffer met inzichten en concrete tips & tricks. Gezonder en gelukkiger ouder worden. De Breinpiloot laat je als passagier kennismaken met een verrassende mix van entertainment, educatie & empowerment. Voor jezelf, je team of hele organisatie. Aan het eind van een vlucht is vitaliteit geen woord meer, maar heb je een duidelijk vluchtdoel en vliegplan.